Events

Don09Jun

Cloud Vision 2016

We kunnen er niet langer omheen: de wereld is in sterke mate aan het veranderen. We zien een verregaande samensmelting van fysieke en virtuele werelden, onder meer door de grote groei van devices die data verzamelen, uitwisselen en analyseren (Internet of Things). Data wordt steeds waardevoller en het beheer en de analyse ervan vormt voor veel bedrijven de sleutel tot zakelijk succes.
Don26Mei

Lakeside SysTrack

Snelle technologische en marktontwikkelingen zorgen voor een grote druk op ICT-organisaties. De business heeft vaak hoge verwachtingen: enerzijds wensen zij snelle implementatie van nieuwe technologieën die bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen, anderzijds eisen zij maximale flexibiliteit en beschikbaarheid van ICT. 
 
Om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen is het voor u als ICT-manager/-architect/-adviseur essentieel om vooruit te kijken. Welke ICT-toepassingen zijn aan vervanging toe?

Bekijk onze voorgaande events

Don10Mrt

Nutanix Technical Bootcamp

Herkent u zich in één van de volgende situaties?
  • Uw business vraagt om snelle uitrol van applicaties.
  • U wilt optimale performance voor uw applicaties behalen.
  • U bent op zoek naar een schaalbare oplossing, waarbij uw applicaties kunnen meegroeien naar gelang de vraag toeneemt.
 
Kom dan eens kennis maken met het Xtreme Computing Platform van Nutanix!
Don08Okt

Windows 10 voor bedrijven

Sinds 29 juli 2015 is Windows 10, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, beschikbaar. In de media hebben we al veel voorbij zien komen over wat het is en wat het kan. Deze informatie is vooral gericht op de consument. Maar welke voordelen heeft Windows 10 voor uw organisatie én hoe zorgt u voor een soepele migratie…

 

Don28Mei

Cloud Vision

De cloud: waar gaat dat allemaal naartoe en wat moeten we ermee? Vragen die iedere dag weer spelen rondom ICT-omgevingen die steeds efficiënter, flexibeler en robuuster dienen te zijn. Tijdens het congres 'Cloud Vision' laten onze partners (Microsoft, Citrix, AppSense, Nutanix etc.) zien wat de ontwikkelingen rondom de cloud zijn richting 2020. Welke nieuwe technologieën kunt u verwachten en welke (on)begaanbare wegen dient u te volgen om uw ICT te laten voldoen aan de hedendaagse eisen vanuit de eindgebruiker.

Don30Apr

Azure & Nutanix: your journey to the hybrid cloud

Op zoek naar oplossingen voor een flexibel, schaalbaar, kostenefficiënt en toekomstvast datacenter? Ontdek dan nu de kracht van Microsoft Azure & Nutanix: twee moderne platformen waarmee u de voordelen van uw on-premise infrastructuur kunt combineren met de voordelen van de public cloud.

Don23Apr

Work better together

Op donderdag 23 april (13-17 uur) organiseert ICT-Partners speciaal voor organisaties uit de sector Industrie & Productie en Transport & Logistiek de gratis infosessie 'Work better together'. In deze sessie informeren onze experts u over verschillende Unified Communications toepassingen, waarmee u de samenwerking en productiviteit binnen uw organisatie kunt verhogen.

Don02Apr

AppSense DataNow

Op donderdag 2 april (14.00 uur) organiseert ICT-Partners in samenwerking met AppSense een webinar over AppSense DataNow.

In een half uur tijd praten twee AppSense experts u volledig bij over de (technische) voordelen van DataNow voor uw organisatie.

Don12Feb

De sourcing strategie

Uitbesteden van ICT staat steeds vaker op de agenda. Maar hoe verhoudt uitbesteden zich tot cloudmogelijkheden? Wat is nu een goede manier om een ICT-sourcing strategie te ontwikkelen en tot succesvolle uitvoering te brengen? Kijk mee door de ogen van een ervaren architect aan de hand van praktijkvoorbeelden bij o.a. ANWB en Rijkswaterstaat.

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl