Events

Don14Apr

Cloud Vision 2016

De cloud: waar gaat dat allemaal naartoe en wat moeten we ermee? Vragen die iedere dag weer spelen rondom ICT-omgevingen die steeds efficiënter, flexibeler en robuuster dienen te zijn. Tijdens het congres 'Cloud Vision' laten wij u in samenwerking met onze partners (Microsoft, Citrix, Nutanix etc.) via diverse keynotes en break-outsessies zien wat de ontwikkelingen rondom de cloud zijn. Welke nieuwe technologieën kunt u verwachten en welke (on)begaanbare wegen dient u te volgen om uw ICT te laten voldoen aan de hedendaagse eisen vanuit de eindgebruiker.

Woe02Dec

.NEXT on Tour (Maarssen)

Op woensdag 2 december organiseert Nutanix in Maarssen de tweede editie van de Nederlandse .NEXT on Tour. Tijdens dit event informeert Nutanix u over de belangrijkste updates en aankondigingen die gedaan zijn tijdens de uitverkochte .NEXT Conference die van 8 tot 10 juni plaatsvond in Miami. Zie ook onze blog De highlights van .NEXT, het hyperconverged event!

Bekijk onze voorgaande events

Don29Okt

.NEXT on Tour (Zwolle)

Op donderdag 29 oktober organiseert Nutanix de Nederlandse .NEXT on Tour. Tijdens dit event informeert Nutanix u over de belangrijkste updates en aankondigingen die gedaan zijn tijdens de uitverkochte .NEXT Conference die van 8 tot 10 juni plaatsvond in Miami. Zie ook onze blog De highlights van .NEXT, het hyperconverged event! ICT-Partners is sponsor van .NEXT on Tour.

Don08Okt

Windows 10 voor bedrijven

Sinds 29 juli 2015 is Windows 10, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, beschikbaar. In de media hebben we al veel voorbij zien komen over wat het is en wat het kan. Deze informatie is vooral gericht op de consument. Maar welke voordelen heeft Windows 10 voor uw organisatie én hoe zorgt u voor een soepele migratie…

Don28Mei

Cloud Vision

De cloud: waar gaat dat allemaal naartoe en wat moeten we ermee? Vragen die iedere dag weer spelen rondom ICT-omgevingen die steeds efficiënter, flexibeler en robuuster dienen te zijn. Tijdens het congres 'Cloud Vision' laten onze partners (Microsoft, Citrix, AppSense, Nutanix etc.) zien wat de ontwikkelingen rondom de cloud zijn richting 2020. Welke nieuwe technologieën kunt u verwachten en welke (on)begaanbare wegen dient u te volgen om uw ICT te laten voldoen aan de hedendaagse eisen vanuit de eindgebruiker.

Don30Apr

Azure & Nutanix: your journey to the hybrid cloud

Op zoek naar oplossingen voor een flexibel, schaalbaar, kostenefficiënt en toekomstvast datacenter? Ontdek dan nu de kracht van Microsoft Azure & Nutanix: twee moderne platformen waarmee u de voordelen van uw on-premise infrastructuur kunt combineren met de voordelen van de public cloud.

Don23Apr

Work better together

Op donderdag 23 april (13-17 uur) organiseert ICT-Partners speciaal voor organisaties uit de sector Industrie & Productie en Transport & Logistiek de gratis infosessie 'Work better together'. In deze sessie informeren onze experts u over verschillende Unified Communications toepassingen, waarmee u de samenwerking en productiviteit binnen uw organisatie kunt verhogen.

Don02Apr

AppSense DataNow

Op donderdag 2 april (14.00 uur) organiseert ICT-Partners in samenwerking met AppSense een webinar over AppSense DataNow.

In een half uur tijd praten twee AppSense experts u volledig bij over de (technische) voordelen van DataNow voor uw organisatie.

Don12Feb

De sourcing strategie

Uitbesteden van ICT staat steeds vaker op de agenda. Maar hoe verhoudt uitbesteden zich tot cloudmogelijkheden? Wat is nu een goede manier om een ICT-sourcing strategie te ontwikkelen en tot succesvolle uitvoering te brengen? Kijk mee door de ogen van een ervaren architect aan de hand van praktijkvoorbeelden bij o.a. ANWB en Rijkswaterstaat.

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl