Events

Don26Jan

Past de cloud wel echt bij uw organisatie?

Cloudmogelijkheden zijn vanwege gebruiksgemak en pay-per-use zeer verleidelijk om in uw organisatie toe te passen. Maar past het wel bij de behoeften en belangen van uw organisatie? Want hoe u het ook wendt of keert, adoptie van IAAS, PAAS of SAAS is een expliciet besluit om een dienst te (out)sourcen.

Bekijk onze voorgaande events

Don01Dec

.NEXT on Tour

Op donderdag 1 december organiseert Nutanix de Nederlandse .NEXT on Tour. Tijdens dit event informeert Nutanix u over de belangrijkste updates en aankondigingen die gedaan zijn tijdens de .NEXT conferences in Miami en Wenen.

Don24Nov

Citrix & Nutanix: de kracht van de combinatie

De werkplek is in de afgelopen jaren al behoorlijk geoptimaliseerd. We bieden onze eindgebruikers al de mogelijkheid tot flexibel werken en staan werken op (eigen) mobiele devices toe. ICT is hiermee al flink tegemoetgekomen aan eisen en wensen van gebruikers. Toch blijft de business vragen om een nog snellere werkplek, die efficiëntie en productiviteit van gebruikers maximaal vergroot.

Don24Nov

Get ready for the future of datacenter technology

De wereld van datacentertechnologieën is razendsnel aan het veranderen. Inmiddels kunnen we profiteren van efficiënte en schaalbare oplossingen als de cloud (public, private, hybrid) en converged of zelfs hyperconverged infrastructuren.

Tijdens .NEXT Europe (8-10 november in Wenen) presenteerde Nutanix echter 'The next step'. Onze expert Bart Donders (Nutanix Technology Champion) was ter plaatse en doet in dit technische webinar verslag van de updates rondom Nutanix.
 

Woe02Nov

Storage Expo

Op 2 en 3 november is ICT-Partners aanwezig op Storage Expo / Infosecurity / Tooling Event. Het thema van de vakbeurs is dit jaar: Data Centric World. We zien u graag terug bij onze stand in de booth van Nutanix.

Meer info: http://www.storage-expo.nl

 

Don27Okt

Digitale zorgambities in de cloud

De synergie van zorg en technologie krijgt in de samenleving steeds meer vorm. We krijgen te maken met digitale zorgambities waar flexibiliteit, schaalbaarheid, beschikbaarheid en lagere kosten centraal staan. We zoeken naar optimale processen.

In de zorg werken we met zeer privacy gevoelige gegevens, die goed versleuteld gecommuniceerd en opgeslagen worden, denk maar aan het elektronisch patientdossier. Extra beveiligingsmaatregelen, speciale processen en procedures zoals security audits zijn een must.

Din25Okt

Terug naar eenvoud in ICT

Uit onderzoek (Benchmark toekomstbestendigheid van ICT-architecturen, Nutanix) blijkt dat ICT in veel organisaties complex is geworden en dat ICT-architecturen sterk aan revisie toe zijn. Zo worden er nog veel rigide legacysystemen gebruikt en heeft de druk op operationeel beheer de rem gezet op innovatieprojecten. Voor veel organisaties is het dan ook bijna onmogelijk geworden om te voldoen aan de huidige eisen en wensen van de business en gebruikers (o.a. een non-stop veilige en beschikbare omgeving).

Don06Okt

The next step in workspace

De werkplek is in de afgelopen jaren al behoorlijk geoptimaliseerd. We bieden onze eindgebruikers al de mogelijkheid tot flexibel werken en staan werken op (eigen) mobiele devices toe. ICT is hiermee al flink tegemoetgekomen aan eisen en wensen van gebruikers. Toch blijft de business vragen om een nog snellere werkplek, die efficiëntie en productiviteit van gebruikers maximaal vergroot.

Don29Sept

Citrix Solution Day

Op 29 september vindt het Citrix event van het jaar plaats, Citrix Solution Day 2016! Tijdens dit event brengt Citrix u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Citrix Cloud Services, Mobility services en Security.

Als gecertificeerd Gold Solution Advisor Partner en erkend Citrix Virtualization Specialist vindt u ICT-Partners tijdens het event op de beursvloer.

Don29Sept

IT Innovation Day 2016

Op 29 september vindt de 4e editie van IT Innovation Day plaats. Het event over innovatieve inzet van IT samengesteld door de experts van CIO.nl, Computerworld, CXO en Webwereld. Toonaangevende visionaire sprekers, power sessies en gedurende de gehele dag interactie en experience.

ICT-Partners is als Platinum partner aanwezig. U vindt ons dan ook met een stand op het netwerkplein. Tevens verzorgen wij tijdens IT Innovation Day een sessie over datacentertransformatie.

Pages

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl