ICT-Partners West vestigt zich in Hoofddorp

 

De opening van de derde vestiging onderstreept de groei van ICT-Partners

Hoofddorp 12 november 2019– ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek- en datacenteroplossingen, opent een nieuw kantoor te Hoofddorp om de groei in het Westen van het land met lokale aanwezigheid te faciliteren.

Naast het nieuwe kantoor heeft ICT-Partners een hoofdkantoor in Apeldoorn en een vestiging in Paterswolde.

ICT Partners West B.V. is drie jaar geleden opgericht waarin Anna Valkenburg als kwartiermaker is begonnen waarna al snel Robert Maijen als verantwoordelijk directeur is aangehaakt. Samen hebben zij een team neergezet wat inmiddels is gegroeid naar 18 IT-professionals. Waarmee ICT Partners West B.V. binnen de end user computing business eindklanten bedient en op dit vlak veel projecten en uitdagende opdrachten heeft.

 

Een kantoor met een hoog “FUN” gehalte;

De IT-consultants die bij ICT Partners West BV werken zijn over het algemeen in projecten bij eindklanten op locatie aan het of werken vanuit huis omdat er in alle rust een design of oplever document te schrijven. Deze werkzaamheden kunnen dus vanaf nu ook vanuit het kantoor te Hoofddorp worden gedaan. Daarnaast is het fijn om op kantoor met collega’s te kunnen sparren/ overleggen, te werken aan innovatie en nieuwe technologische oplossingen te leren maar bovenal om samen te zijn, te klankborden, kletsen, ontspannen, borrelen en lol te hebben.

Aangezien bijna alle collega’s race fan zijn hebben wij een “playseat” neergezet zodat iedereen die hier zin in heeft achter het stuur kan kruipen en kan proberen de snelste rondetijd neer te zetten.  Beneden in de centrale hal staat een pingpongtafel en op de derde verdieping waar ICT-Partners West haar kantoor heeft is een Gym.

Het kantoor mag dus gezien worden als een plaats om samen te komen en waar je naar toe mag gaan als je daar zin in hebt. Wij nodigen onze relaties dan ook graag uit om langs te komen en de huidige racerecords te komen verbeteren.

 

Over ICT-Partners

ICT-Partners helpt organisaties succesvol te zijn met ICT. Wij ontwerpen, Implementeren en optimaliseren ICT-infrastructuren met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing. Alles draait om vernieuwing en verbetering van uw ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van uw beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit.

It’s all connected.

Heeft interesse om ook bij ICT-Partners te werken? Wij staan er altijd open voor om krachten te bundelen, neem gerust contact met mij op:

ICT Partners West BV
Anna Valkenburg
Antareslaan 65-81
2131 JE Hoofddorp
a.valkenburg@ict-partners.nl 

 

 

 

Over de auteur

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.

Deel dit artikel

Add comment