Lemoine Holland besteedt beheer uit voor 5 jaar bij ICT-Partners

 

Emst / Apeldoorn

6 november 2019

Lemoine kiest voor ICT-Partners!

Afgelopen vrijdag was het zover! Business Unit Controller, Jody van Ark, van Lemoine Holland uit Emst zette een handtekening onder het beheercontract van 5 jaren met ICT-Partners uit Apeldoorn. 'een gedegen, kwalitatief uitstekende ICT-partner die gestructureerd werkt en totaal ontzorgt, daar waren we naar op zoek', aldus Jody. Richard Binkhorst, binnen ICT-Partners verantwoordelijk voor de 'Adaptive Cloud' kijkt tevreden terug op het moment van contact met Lemoine Holland een jaar geleden en het moment van de handtekening. ‘we hebben in de tussentijd een behoorlijke vertrouwensband opgebouwd. Veel informatie ontvangen waardoor we zo dadelijk exact de juiste dienstverlening kunnen bieden vanuit één van de meest duurzame datacenters in Europa’.

‘Een adaptieve moderne werkplek, gebaseerd op onze architectuur principes (Continuously Adaptive Workspace Architecture) èn niet te vergeten op een robuuste adaptieve datacenter infrastructuur gebouwd conform principes benoemd in de Contnuously Adaptive Datacenter Architecture’, aldus Richard Binkhorst.

Beide heren, vanuit Lemoine Holland als ICT-Partners zijn erg blij met de samenwerking! 

Over ICT-Partners

ICT-Partners helpt organisaties met meer dan 100 experts succesvol te zijn met ICT. Wij maken complexe werkplek- en datacenterinfrastructuren eenvoudig, beheersbaar, veilig én toekomstbestendig mede door een optimale integratie van cloudoplossingen. Tevens creëert ICT-Partners duurzame en efficiënte ICT-infrastructuren, die het werken en daarmee het leven van medewerkers leuker en succesvoller maken.

Uw ideale werkplek. Eigentijds en toekomstvast. Een werkplek die past bij de wensen van uw eindgebruikers, ingericht met oplossingen die inspelen op productiviteitsverhoging, beheerefficiëntie en kostenbesparing.

Uw datacenter. Duurzaam, efficiënt en schaalbaar. Verenig al uw wensen in een hoog beschikbaar en toekomstgericht datacenter (on-premise, in de cloud of hybride), ingericht op basis van proven technology.

 

Over de auteur

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.

Deel dit artikel

Add comment