Blogs

Bel de ICT-Hulplijn: thuiswerken, hoe dan?

Het coronavirus roept qua facilitering de nodige vragen op

Het valt niet meer te ontkennen. We zijn iedere dag bezig met de impact van het coronavirus. Velen van ons nemen preventieve maatregelen om de verspreiding enigszins in te dammen. Het advies is zoveel mogelijk thuis werken, echter niet iedereen bezit de faciliteiten om thuis te werken of weet niet hoe dit te organiseren.

ICT-hulplijn

Your Move en het Next Gen Edge OS for cloud workspaces

Afgelopen week hebben mijn collega en partner in crime Ryan de mogelijkheid gehad om op het tweede Igel Disrupt Event in Munchen te presenteren. Omdat vluchten naar Munchen behoorlijk aan de prijs waren hadden we besloten om met de auto naar Munchen te rijden, een echte ouderwetse roadtrip dus!

 

Unieke samenwerking binnen ICT-branche creëert nieuwe topspeler

Apeldoorn – ICT Partners en Camarate ICT gaan hun krachten bundelen. Ondernemingen en instellingen hebben steeds meer behoefte aan één ICT-kennispartner dicht bij hen in de buurt. Dat concluderen de ondernemers Rudi van Luttikhuizen en Pascal Verberkt, oprichters van ICT Partners. Al ruim 19 jaar ondersteunen zij inmiddels vanuit drie lokale vestigingen diverse internationale ondernemers, grote nationale bedrijven en top 500 klanten. “Wij zien een duidelijke groei in de vraag naar lokale totaalondersteuning voor verschillende ICT-vraagstukken.

Citrix ontdekt kwetsbaarheid in hun Netscaler!

Het is gelukkig al weer even geleden sinds de vorige keer, maar Citrix heeft gisteravond gewaarschuwd voor een nieuw ontdekte kwetsbaarheid in hun Netscaler ADC en Citrix Gateway product families. Deze nieuwe kwetsbaarheid komt voor in alle versies van de producten, van versie 10.5 tot aan de nieuwste versie 13 voor zowel de virtuele VPX varianten als de MPX en SDX hardware modellen van de desbetreffende producten.

Citrix Virtual Apps & Desktops 1912: Nu is het moment om over te stappen!

Citrix Virtual Apps & Desktops 1912: Nu is het moment om over te stappen!

1912; het jaar dat de Titanic zonk na een botsing met een ijsberg, het jaar dat de vijfde Olympische Spelen werden gehouden in Stockholm, en het jaar dat wiskundige en informaticus Alan Turing werd geboren.

Rekenkundig gezien is 1912 niet zo'n interessant getal. Het is even getal dus het kan geen priem getal zijn, en kan ontbonden worden in priem factoren als 2 tot de macht 3 x 239.

ICT-Partners West vestigt zich in Hoofddorp

 

De opening van de derde vestiging onderstreept de groei van ICT-Partners

Hoofddorp 12 november 2019– ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek- en datacenteroplossingen, opent een nieuw kantoor te Hoofddorp om de groei in het Westen van het land met lokale aanwezigheid te faciliteren.

Naast het nieuwe kantoor heeft ICT-Partners een hoofdkantoor in Apeldoorn en een vestiging in Paterswolde.

ICT-Partners sluit strategische samenwerking met Decom

Decom en ICT-Partners gaan strategische samenwerking aan

 

Beek/Apeldoorn, 7 november 2019

 

ICT-Partners uit Apeldoorn en telecomspecialist Decom te Beek slaan de handen ineen. De partijen gaan elkaars diensten aanbieden en ondersteunen. Op deze manier bieden beide organisaties hun relaties één aanspreekpunt voor de gehele ICT en telecom-omgeving.

Lemoine Holland besteedt beheer uit voor 5 jaar bij ICT-Partners

 

Emst / Apeldoorn

6 november 2019

Lemoine kiest voor ICT-Partners!

.NEXT 2019 Kopenhagen live updates

 

De 4e .NEXT Europe conferentie vindt op dit moment plaats in Kopenhagen. Als Master partner van Nutanix is ICT-Partners uiteraard van de partij. Met een 13-koppige delegatie met ondermeer 5 klanten wordt de conferentie bijgewoond.
Tijdens de openings keynote werd al snel duidelijk dat Nutanix niet stopt met disruptieve ontwikkelingen. Integendeel zelfs, af en toe lijkt het erop dat het gaspedaal nog eens dieper wordt ingetrapt.

Hoe helpt Ivanti bij het belang van jouw organisatie?

Tijdens de Ivanti Unplugged in Utrecht worden de laatste productontwikkelingen, workshops, industriële inzichten en vooral Unified IT aan de bezoeker gepresenteerd. Dat ontwikkelingen binnen de ICT ontzettend snel gaan weet ook technisch consultant Donny van der Linde. Als technisch consultant bij ICT-Partners werkt hij met de producten van Ivanti. Om nieuwe ontwikkelingen en trends bij te kunnen houden zijn events zoals Ivanti Unplugged een belangrijk onderdeel van zijn functie.

Pages

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl