Blogs

Hoe houd ik mijn applicatie portable tussen verschillende clouds en hoe houd ik de kosten inzichtelijk? Calm en Beam in een Multi Cloud omgeving (Nutanix)!

Waar een paar jaar geleden bedrijven nog weinig tot geen gebruik ervan maakten, zie je nu vaak dat bedrijven niet één, maar meerdere publieke clouds gebruiken. Deze clouds worden gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties tot het daadwerkelijk hosten van bedrijfskritische applicaties.

Power BI en ICT-Partners!

 

Cognitieve service algoritmes zijn een selfservice dienst en geven de mogelijkheid om in de voorbereiding data te verfijnen!

Power BI gebruikersdag - ICT-Power your business

keywords: machine learning, artificial intelligence, power bi, ml, ai, business, azure ml, cognitive services, python, r

The modern desktop: Is uw organisatie klaar om over te gaan naar Office 365 en Windows 10?

Is uw organisatie klaar om over te gaan naar Office 365 en Windows 10? Geen verkeerde vraag als je kijkt naar de voorbereidingen die organisaties moeten treffen voordat ze überhaupt kunnen beginnen aan een migratie naar de cloud. Veel organisaties hebben hun huidige omgeving volledig 'on-premise' draaien. Een stap naar de 'modern desktop', met moderne apparaten in Intune en Azure AD is dan ook geen kleine stap.

Nieuwe release van System Center Configuration Manager

Het is nog maar even geleden, op 27 November 2018 bracht Microsoft versie 1810 uit van System Center Configuration manager (ConfigMgr). Exact 4 maanden later, op 27 Maart 2019 is de productie versie 1902 uitgekomen.

In deze blogpost zal ik de belangrijkste nieuwe functies uitlichten tussen ConfigMgr versie 1902 en 1810.

Citrix benoemt Eltjo van Gulik en Ryan Ververs-Bijkerk (beiden ICT-Partners) als Citrix Technology Advocates !

Trots kunnen wij vertellen dat twee van onze collega’s, Eltjo van Gulik en Ryan Ververs-Bijkerk, door Citrix benoemd zijn als Citrix Technology Advocates (=CTA).

 

v.l.n.r. Eltjo van Gulik, Robert Maijen en Ryan Ververs-Bijkerk

 

End User Computing domein: onafhankelijke kwantitatieve onderzoeksresultaten geven de IT-manager de beste keus!

ICT-oplossingen, beslissingen en de eindgebruiker

keywords: euc, end-user computing, eindgebruiker, beslistheorie

Updaten van specifieke applicaties? Eenvoudiger door ConfigMgr en System Center updates Publishing. Mits juist geconfigureerd!

Veel bedrijven lopen tegen het zelfde probleem aan; Microsoft System Center Configuration manager (ConfigMgr) is in gebruik. Het up2date houden van applicaties blijft echter een probleem, voornamelijk op machines waarop gebruikers zelf software kunnen installeren. In dit blog, geschreven voor techneuten, geef ik mijn visie en methode weer waarop dit probleem opgelost kan worden.

Jij komt de volgende keer toch ook op E2EVC?

Ik ben in ieder geval enthousiast geworden van mijn  E2EVC bezoek in Athene! De 40ste editie van de E2EVC: Mijn naam: Eltjo van Gulik, Consultant bij ICT-Partners! Samen met Ryan Ververs-Bijkerk, tevens Consultant bij ICT-Partners hebben we genoten van veel expertkennis, gedeeld door experts: Experts to Experts Virtualization Conference!

Data & Cloud Expo 2018

Afgelopen week was de jaarlijkse Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. We waren hier met een aantal ICT-Partners collega’s aanwezig. In dit artikel ga ik in op twee van de zeven beursthema’s; Digital Transformation en Data Science & Management. Hierbij probeer ik inzichten te geven en deze te reflecteren met datgene wat ik op de beurs heb gehoord. In het kort, organisaties die digitalisering in hun strategische beleid meenemen en op basis hiervan onder andere datamanagement toepassen overstijgen hun branchegenoten (Westerman, Tannou, Bonnet, Ferraris, & McAfee, 2012).

Naamswijziging Citrix producten

Het is al weer een tijdje geleden dat Citrix de aankondiging van de naamswijzigingen gedaan heeft op de afgelopen Summit, en inmiddels zijn de nieuwste versies van XenApp en XenDesktop daadwerkelijk respectivelijk Citrix Virtuals Apps en Citrix Virtual Desktops genoemd.
Aan de nieuwe Citrix Virtual Apps en Desktops is ook de eer toegevallen om als eerste Citrix product gebruikt te maken van de nieuwe versie nummering. Er zal dus Citrix Virtual Apps en Desktops versie 7.19 verschijnen.

Pages

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl