Klantcases

Den Hartogh Logistics kiest voor Nutanix geïmplementeerd door ICT-Partners

Den Hartogh Logistics is een logistiek dienstverlener in onder meer de chemische industrie. Het heeft kantoren op dertig verschillende locaties in zeventien landen.

Gemeente Assen consolideert SQL-serverpark met ICT-Partners

Gemeente Assen is hoofdstad van de Noord-Nederlandse provincie Drenthe. De oppervlakte van de gemeente bedraagt 83,5 km². Op 1 april 2016 telde de gemeente 67.036 inwoners. De organisatie gemeente Assen telt circa 500 geautomatiseerde werkplekken.

Waterschap Groot Salland implementeert samen met ICT-Partners Lync 2013

Waterschap Groot Salland zorgt in West-Overijssel voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit, beschermt het gebied tegen hoogwater en wateroverlast en houdt binnen zijn beheersgebied de Vecht bevaarbaar.

Waterschap Hunze en Aa's vraagt ICT-Partners om advies bij inrichting 'Toekomstvaste werkplek'

Waterschap Hunze en Aa’s houdt zich dagelijks bezig met het water in Oost-Groningen en Noordoost-Drenthe. ICT-Partners begeleidt Hunze en Aa’s bij het opstellen van de functionele eisen en wensen van de nieuwe werkplek.

RIVM maakt tijd- en plaatsonafhankelijk werken mogelijk met AppSense en ICT-Partners

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, kortweg RIVM, verricht onderzoek en adviseert de overheid hoe we onszelf en onze leefomgeving gezond kunnen houden. Het gaat dan om onderwerpen als het effectief bestrijden van infectieziekten, mensen gezond houden, goede zorg bieden, de veiligheid van consumenten bewaken en een gezonde leefomgeving bevorderen. ICT-Partners ondersteunde het RIVM bij de transitie naar de nieuwe werkplek.

Pages

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl