Provincie Overijssel dankzij strippenkaart verzekerd van specialistische ondersteuning

Flexibiliteit

"De strippenkaart van ICT-Partners is voor ons een goede aanvulling op de vaste personele bezetting. Door vooraf strippen, oftewel uren, in te kopen zijn we verzekerd van de inzet van specialisten op onderdelen waar we zelf minder kennis van hebben", vertelt Klaas Bos, Coördinator Backoffice bij provincie Overijssel. "Het biedt ons flexibiliteit en armslag om continuïteit op alle diensten te kunnen garanderen."

Planmatige werkzaamheden

De provincie zet de strippenkaart met name in voor planmatige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het patchen van de Exchange Server, probleemanalyses, advies op het gebied van servervirtualisatie en lifecycle management en voor vervanging van interne beheerders die participeren in een project.

Waar voor je geld

"Onze ervaring is dat ICT-Partners vakkundige professionals levert die zich de infrastructuur en omgeving van de klant snel eigen maken. Iedere specialist staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de strippenkaart van ICT-Partners krijg je dan ook waar voor je geld", vertelt Bos.

Gemak en comfort

"Daarnaast biedt de strippenkaart ons aan de administratieve kant gemak en comfort. We zijn niet langer afhankelijk van een budgetaanvraag per inzet, maar kunnen nu eenmalig de budgettering rondmaken. Daarna zijn we volledig vrij bij de inzet van experts en zijn we op ieder gewenst moment verzekerd van ondersteuniing. Het geeft ons dus op alle fronten flexibiliteit."

De strippenkaart in het kort  

Voordelen strippenkaart

  • Flexibele inzet van experts
  • Verzekerd van ondersteuning door specialisten
  • Korting op het normale uurtarief

Expertisegebieden

  • AppSense
  • MS Exchange, Lync, System Center, AD en SQL
  • Servertechnologie op het gebied van VMware, Microsoft en Citrix

  

Provincie Overijssel

De provincie Overijssel telt 25 gemeenten met in totaal ruim 1,13 miljoen inwoners verspreid over 2 gebieden: West-Overijssel en Twente. Rust, ruimte, water en gezelligheid kenmerken deze oostelijke provincie.

Laat u overtuigen, plan een referentiebezoek

Referentiebezoek plannen
Meer klantcases bekijken

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom digitale strategie, de werkplek en het datacenter.