Citrix & Nutanix: de kracht van de combinatie

Don24Nov

De werkplek is in de afgelopen jaren al behoorlijk geoptimaliseerd. We bieden onze eindgebruikers al de mogelijkheid tot flexibel werken en staan werken op (eigen) mobiele devices toe. ICT is hiermee al flink tegemoetgekomen aan eisen en wensen van gebruikers. Toch blijft de business vragen om een nog snellere werkplek, die efficiëntie en productiviteit van gebruikers maximaal vergroot.

Vernieuwde technologieën bieden u nu de mogelijkheid om eenvoudiger te voldoen aan de eisen en wensen van uw business en uw werkplekinfrastructuur nog beter, veiliger en beheersbaarder in te richten, bijvoorbeeld met de combinatie van Citrix op Nutanix, inclusief beheer door AppSense. Tevens geven wij u praktische tips & trucs rondom het succesvol doorvoeren van een werkplektransformatie in uw organisatie.

Informatiesessie
Tijdens de sessie 'Citrix & Nutanix: de kracht van de combinatie' op donderdag 24 november (12.00 -16.30 uur, inclusief lunch) in Paterswolde informeren wij u graag over de voordelen en mogelijkheden van Citrix i.c.m. Nutanix.

Locatie: Buitensociëteit, Paterswolde
Kosten: Gratis
Doelgroep: ICT-management, ICT-architecten, ICT-adviseurs, Senior ICT-medewerker

• Haal meer uit uw werkplek met Citrix & Nutanix! - door Bert Jansema, ICT-Partners & Mahil el Khatib, Nutanix
• Werkplek 3.0: maximaal beheersbaar & veilig - door Bert Jansema, ICT-Partners
• Een succesvolle werkplektransformatie - door Jan van Pijkeren, VPProjects

 

Haal meer uit uw werkplek met Citrix & Nutanix!
Met de nieuwste oplossingen van Citrix levert u een volledig mobiele werkplek zonder technologische beperkingen. In combinatie met de hyperconverged datacenteroplossing van Nutanix heeft u een krachtig platform in handen voor een eenvoudige, schaalbare werkplek, waarbij u profiteert van voordelen als hoge performance, hoge gebruikerstevredenheid en lagere TCO (voor Citrix workloads).

Citrix
In deze sessie geven wij tevens een korte overview van recente ontwikkelingen binnen het Citrix-portfolio.

Nutanix
ICT-organisaties welke gebruik maken van een traditionele infrastructuur met gescheiden storage en compute (servers) lopen vaak tegen uitdagingen aan als complexiteit, performanceproblemen en gefragmenteerd beheer. Met de implementatie van een hyperconverged oplossing van Nutanix behoren deze uitdagingen tot het verleden en kunt u uw werkplek nog flexibeler en sneller maken!

In deze sessie informeren wij u over de technische en functionele voordelen van Nutanix als datacenteroplossing en de voordelen van Nutanix als onderlaag voor een Citrix werkplekomgeving.

Werkplek 3.0: maximaal beheersbaar & veilig
Een ultraflexibele werkplek roept (nieuwe) vragen op rond beheer en security. Werkplek 3.0 vraagt dan ook om een gedegen beheerstrategie. In deze sessie presenteren wij u de oplossingen van AppSense, waarmee u op een zeer gebruiksvriendelijke wijze beheertaken kunt vereenvoudigen (over alle devices heen) en veiligheidsmaatregelen kunt nemen tegen ongewild dataverlies en cybercrime.

Een succesvolle werkplektransformatie
De huidige marktontwikkelingen dwingen organisaties snel in te spelen op veranderende behoeftes. Het bedrijfsresultaat is sterk afhankelijk van de kracht om efficiënt te opereren en mee te kunnen gaan met de veranderingen in de markt. Geen eenvoudige opgave. Projectmanagement is een krachtig instrument om veranderingen in goede banen te leiden. In deze sessie lichten wij dan ook de noodzaak van projectmanagement bij werkplektransformaties toe.

Deel dit event

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl