You are here

De innovatieve en adaptieve werkplek

Don23Mrt

De ontwikkelingen op het gebied van de werkplek gaan in razend tempo! Het aantal applicaties en devices en de hoeveelheid data binnen het bedrijfsnetwerk groeit immers razendsnel en eisen en wensen van de eindgebruiker worden steeds zwaarder. We willen immers altijd en overal toegang tot onze data!

Hoewel we in de afgelopen jaren onder druk van trends als ‘Het nieuwe werken’ en BYOD/CYOD de eerste stappen hebben gezet richting een flexibele werkplek, worstelen veel organisaties nu met uitdagingen rondom beheersbaarheid, security, compliancy en gebruikerstevredenheid. Tijd dus voor een optimalisatie van de werkplekinfrastructuur.

Tijdens deze inspiratiesessie (23 maart - KNVB Campus in Zeist) adviseren wij u over de beste wijze waarop u tot een strategische keuze komt voor uw vernieuwde werkplekinfrastructuur: een werkplek waarbij innovatie, eenvoud, kostenbesparing, security en maximale aansluiting op de business centraal staat.

 

Praktische informatie
Datum: 23 maart
Tijd: 12.00 - 17.00 uur (incl. lunch)
Locatie: KNVB Campus, Zeist
Doelgroep: ICT-directie, ICT-management, ICT-architecten, ICT-adviseurs
Kosten: Kosteloos

 

12.00 - 13.00 uur: Ontvangst & lunch
13.00 - 13.15 uur: Introductie
13.15 - 14.15 uur: De invloed van maatschappelijke trends op de inrichting van uw werkplekomgeving
14.15 - 14.45 uur: Koffiepauze
14.45 - 15.30 uur: Een bewuste, toekomstgerichte strategie voor de inrichting van uw werkplekomgeving
15.30 - 16.00 uur: Q&A en afsluiting
16.00 - 17.00 uur: Borrel

De invloed van maatschappelijke trends op de inrichting van uw werkplekomgeving - door Frans Loth, ICT-Partners
Frans Loth geeft een kort overzicht van trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de werkplek, zoals bijvoorbeeld individualisering, de noodzaak tot intensieve samenwerking, roep om duurzaamheid en de aantrekkingskracht van de cloud. Wat kunnen we verwachten in de (nabije) toekomst? En waar dient u als organisatie rekening mee te houden?

Een bewuste, toekomstgerichte strategie voor de inrichting van uw werkplekomgeving - door Corné van Ginkel, ICT-Partners
Organisaties zijn meer en meer afhankelijk van goed werkende ICT. Ook de concurrentiestrijd vereist dat ICT, en dus ook de werkplek, naadloos aansluit op de eisen en wensen van uw business. Corné van Ginkel informeert u over de werkwijze (volgens het CAWA-concept, Continuously Adaptive Workspace Architecture) waarop ICT-Partners samen met u een werkplek realiseert die volledig is toegesneden op uw business, en tevens tegemoetkomt aan uw eisen rondom security, compliancy, beheergemak etc.

Deel dit event

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl