You are here

The next step in workspace

Don06Okt

De werkplek is in de afgelopen jaren al behoorlijk geoptimaliseerd. We bieden onze eindgebruikers al de mogelijkheid tot flexibel werken en staan werken op (eigen) mobiele devices toe. ICT is hiermee al flink tegemoetgekomen aan eisen en wensen van gebruikers. Toch blijft de business vragen om een nog snellere werkplek, die efficiëntie en productiviteit van gebruikers maximaal vergroot.

Vernieuwde technologieën bieden u nu de mogelijkheid om eenvoudiger te voldoen aan de eisen en wensen van uw business en uw werkplekinfrastructuur nog beter, veiliger en beheersbaarder in te richten. Tijd dus voor ‘The next step in workspace’.

Meer weten?
Wij nodigen u graag uit voor deze informatiesessie op donderdag 6 oktober (12.00-16.30 uur, inclusief lunch) in Apeldoorn.

Locatie: ICT-Partners, Apeldoorn
Kosten: Gratis
Doelgroep: ICT-management, ICT-architecten, ICT-adviseurs

• Werkplektransformatie: van paard & wagen naar Tesla - door Frans Loth, ICT-Partners
• Haal meer uit uw werkplek met Citrix & Nutanix! - door Corné van Ginkel en Bart Donders, ICT-Partners
• Werkplek 3.0: maximaal beheersbaar & veilig - door Jaap-Sander de Vries, AppSense

 

Werkplektransformatie: van paard & wagen naar Tesla
In deze sessie schetst Frans Loth de ontwikkelingen binnen de werkplek. Waar zijn we vandaan gekomen, waar staan we vandaag de dag en welke ontwikkelingen kunnen we op (korte) termijn verwachten?

Introductie van Werkplek 3.0
Tegen welke werkplekuitdagingen lopen ICT-afdelingen op het moment? En welke randvoorwaarden dienen er te hangen aan een nieuwe werkplekinfrastructuur? ICT-Partners bundelt ervaringen uit de markt en geeft haar visie op Werkplek 3.0, een full software defined werkplek.

Haal meer uit uw werkplek met Citrix & Nutanix!
Met de nieuwste oplossingen van Citrix levert u een volledig mobiele werkplek zonder technologische beperkingen. In combinatie met de hyperconverged datacenteroplossing van Nutanix heeft u een krachtig platform in handen voor een eenvoudige, schaalbare werkplek, waarbij u profiteert van voordelen als hoge performance, hoge gebruikerstevredenheid en lagere TCO (voor Citrix workloads).

Citrix
In deze sessie geven wij tevens een korte overview van recente ontwikkelingen binnen het Citrix-portfolio.

Nutanix
ICT-organisaties welke gebruik maken van een traditionele infrastructuur met gescheiden storage en compute (servers) lopen vaak tegen uitdagingen aan als complexiteit, performanceproblemen en gefragmenteerd beheer. Met de implementatie van een hyperconverged oplossing van Nutanix behoren deze uitdagingen tot het verleden en kunt u uw werkplek nog flexibeler en sneller maken!

In deze sessie informeren wij u over de technische en functionele voordelen van Nutanix als datacenteroplossing en de voordelen van Nutanix als onderlaag voor een Citrix werkplekomgeving.

Werkplek 3.0: maximaal beheersbaar & veilig
Een ultraflexibele werkplek roept (nieuwe) vragen op rond beheer en security. Werkplek 3.0 vraagt dan ook om een gedegen beheerstrategie. In deze sessie presenteren wij u de oplossingen van AppSense, waarmee u op een zeer gebruiksvriendelijke wijze beheertaken kunt vereenvoudigen (over alle devices heen) en veiligheidsmaatregelen kunt nemen tegen ongewild dataverlies en cybercrime.

Deel dit event

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl