Events

Don05Okt

Rubrik: Brik. Click. Tick.

Ook zoveel tijd kwijt met het aanmaken, beheren en controleren van back-up jobs? En hoe lang duurt het eigenlijk voordat een back-up is hersteld?

Dit is een herkenbaar probleem!
Hoe groter uw omgeving wordt, des te groter het probleem met traditionele back-up oplossingen.

Dat is waarom Rubrik een totaal nieuw platform heeft gebouwd voor back-up en archivering van uw bedrijfsgegevens:

Don05Okt

Nutanix Technology Bootcamp

~ Wegens succes herhaald! ~

Herkent u zich in één van de volgende situaties?

  •     Uw business vraagt om snelle uitrol van applicaties.
  •     Uw gebruikers verwachten hoge performance.
  •     U bent op zoek naar een schaalbare oplossing, waarbij uw applicaties kunnen meegroeien naar gelang de vraag toeneemt.
Don05Okt

Een flexibele IT-organisatie ondanks strengere privacy- en securitywetgeving

Digitale transformatie is op dit moment in alle sectoren het gesprek van de dag en dwingt ook gemeenten om slimmer en efficiënter te werken om te voorzien in de wensen van de burger.

Deze termen zijn van cruciaal belang:

Woe27Sept

Planet of the API's

Bent u net als veel andere organisaties bezig met complexiteitsreductie en kostenbesparing (30-40%) binnen uw ICT-infrastructuur? Kom dan op woensdag 27 september naar onze informatiesessie Planet of the API’s, in de Apenheul in Apeldoorn. Tijdens deze sessie laten wij u zien hoe u eenvoud terug kunt brengen in uw ICT.

Don07Sept

Hoe zet je IT in om de concurrentie voor te blijven?

De transportsector kampt al jaren met toenemende internationale concurrentie en druk op de tarieven. Om de concurrentiestrijd nu en in de toekomst aan te kunnen blijven gaan, is het voor vele transportorganisaties dan ook noodzakelijk om IT te transformeren naar business enabler, waarbij alles draait om flexibiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en 24*7 beschikbaarheid.

Bekijk onze voorgaande events

Don15Jun

'Cloud & Security'

In een wereld waarin flexibiliteit en schaalbaarheid van ICT door bijna iedere organisatie vereist wordt én waarin nieuwe wetgeving en cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, zijn cloud en security inmiddels thema’s waar we niet langer omheen kunnen. Bij veel organisaties zijn beide onderwerpen dan ook hottopic op de ICT-agenda.

Omdat veel organisaties worstelen met uitdagingen rondom deze thema’s organiseren wij op donderdag 15 juni een speciale, kosteloze inspiratiesessie over de cloud en security.

Don08Jun

Digitale zorgambities in de cloud

De synergie tussen zorg en technologie krijgt in de samenleving steeds meer vorm. We krijgen te maken met digitale zorgambities waar flexibiliteit, schaalbaarheid, beschikbaarheid en lagere kosten centraal staan. We zoeken naar optimale processen. De ICT-organisaties binnen de Nederlandse gezondheidszorg zoeken naar optimale processen en platformen om dit te faciliteren.

Don08Jun

Experiencing the hyperconverged

Herkent u zich in één van de volgende situaties?
  • Uw business vraagt om snelle uitrol van applicaties.
  • Uw gebruikers verwachten hoge performance.
  • U bent op zoek naar een schaalbare oplossing, waarbij uw applicaties kunnen meegroeien naar gelang de vraag toeneemt.

Kom dan eens kennis maken met het Hyperconverged Platform van Nutanix! Dankzij deze webscale, invisible ICT-infrastructuur bent u voorzien in een schaalbaar, kostenefficiënt en eenvoudig beheerbaar datacenter.

 

Don06Apr

Nutanix Tech Bootcamp - Healthcare

Komen de volgende situaties u bekend voor?

  • Door digitalisering van patiëntgegevens in het EPD en toename van de hoeveelheid data in PACS systemen, staat uw datacenter, en voornamelijk uw storagesysteem, onder hoge druk.
  • Uw infrastructuur is onvoorspelbaar door complexiteit veroorzaakt door diversiteit en hoeveelheid applicaties.
  • Downtime binnen uw organisaties is onacceptabel.
Don23Mrt

De innovatieve en adaptieve werkplek

De ontwikkelingen op het gebied van de werkplek gaan in razend tempo! Het aantal applicaties en devices en de hoeveelheid data binnen het bedrijfsnetwerk groeit immers razendsnel en eisen en wensen van de eindgebruiker worden steeds zwaarder. We willen immers altijd en overal toegang tot onze data!

Pages

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl