Events

Bekijk onze voorgaande events

Din13Mrt

Het nieuwe back-uppen: simpel, snel en schaalbaar!

Ben jij belast met het beheren van de back-up van jouw organisatie? En herken je de volgende punten?

  • Back-up is een tijdrovende klus waar ik eigenlijk geen tijd voor heb.
  • Het schedulen van alle jobs zodat alles past, is een hels karwei!
  • Het terugzetten van een back-up duurt voor mijn organisatie té lang.

Din06Mrt

.NEXT on tour NL

Bent u, met uw organisatie, voorbereid op de dag van morgen en de dag na morgen? Hoe gaan IT-transformatie en innovatie u helpen om voor te blijven op uw concullega’s en om een optimale klanttevredenheid te realiseren? Hoe blijft u waarde toevoegen aan de business?

Hoor alles over What's .Next in IT-transformatie en innovatie op .Next in Utrecht.

Din31Okt

Een flexibele IT-organisatie ondanks strengere privacy- en securitywetgeving

Digitale transformatie is op dit moment in alle sectoren het gesprek van de dag en dwingt ook gemeenten om slimmer en efficiënter te werken om te voorzien in de wensen van de burger.

Deze termen zijn van cruciaal belang:

Don12Okt

Strategisch plannen & investeren in Office 365, Windows 10 en andere ICT-projecten

Gedwongen door wensen en eisen vanuit de business, aflopende supportcontracten of eindigende afschrijvingstermijnen starten ICT-afdelingen menig ICT-project. Hoewel budgetten in de meeste organisaties weer ruimte bieden voor innovatie, blijft kostenbesparing nog steeds voor veel ICT-managers een issue. Strategisch inzicht voor de start van een verandertraject is dan ook essentieel om het project op (kosten)efficiënte wijze tot een succesvol einde te brengen.

Don05Okt

Rubrik: Brik. Click. Tick.

Ook zoveel tijd kwijt met het aanmaken, beheren en controleren van back-up jobs? En hoe lang duurt het eigenlijk voordat een back-up is hersteld?

Dit is een herkenbaar probleem!
Hoe groter uw omgeving wordt, des te groter het probleem met traditionele back-up oplossingen.

Dat is waarom Rubrik een totaal nieuw platform heeft gebouwd voor back-up en archivering van uw bedrijfsgegevens:

Don05Okt

Nutanix Technology Bootcamp

~ Wegens succes herhaald! ~

Herkent u zich in één van de volgende situaties?

  •     Uw business vraagt om snelle uitrol van applicaties.
  •     Uw gebruikers verwachten hoge performance.
  •     U bent op zoek naar een schaalbare oplossing, waarbij uw applicaties kunnen meegroeien naar gelang de vraag toeneemt.
Woe27Sept

Planet of the API's

Bent u net als veel andere organisaties bezig met complexiteitsreductie en kostenbesparing (30-40%) binnen uw ICT-infrastructuur? Kom dan op woensdag 27 september naar onze informatiesessie Planet of the API’s, in de Apenheul in Apeldoorn. Tijdens deze sessie laten wij u zien hoe u eenvoud terug kunt brengen in uw ICT.

Don07Sept

Hoe zet je IT in om de concurrentie voor te blijven?

De transportsector kampt al jaren met toenemende internationale concurrentie en druk op de tarieven. Om de concurrentiestrijd nu en in de toekomst aan te kunnen blijven gaan, is het voor vele transportorganisaties dan ook noodzakelijk om IT te transformeren naar business enabler, waarbij alles draait om flexibiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en 24*7 beschikbaarheid.

Don15Jun

'Cloud & Security'

In een wereld waarin flexibiliteit en schaalbaarheid van ICT door bijna iedere organisatie vereist wordt én waarin nieuwe wetgeving en cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, zijn cloud en security inmiddels thema’s waar we niet langer omheen kunnen. Bij veel organisaties zijn beide onderwerpen dan ook hottopic op de ICT-agenda.

Omdat veel organisaties worstelen met uitdagingen rondom deze thema’s organiseren wij op donderdag 15 juni een speciale, kosteloze inspiratiesessie over de cloud en security.

Don08Jun

Digitale zorgambities in de cloud

De synergie tussen zorg en technologie krijgt in de samenleving steeds meer vorm. We krijgen te maken met digitale zorgambities waar flexibiliteit, schaalbaarheid, beschikbaarheid en lagere kosten centraal staan. We zoeken naar optimale processen. De ICT-organisaties binnen de Nederlandse gezondheidszorg zoeken naar optimale processen en platformen om dit te faciliteren.

Pages

Vragen?

Onze experts helpen u graag verder!

Tel: 055-5282222
E-mail: connect@ict-partners.nl