Ivanti DataNow

Eenvoudige, veilige toegang tot, synchronisatie en delen van bestanden vanaf welk device dan ook

Ivanti DataNow maakt eenvoudige en veilige toegang tot, synchronisatie en delen van bedrijfsbestanden mogelijk, waar ze ook staan. Door de unieke benadering van DataNow hoeft data niet te worden gemigreerd en is er geen nieuwe opslag nodig. Het maakt bestaande opslaglocaties als file servers en Microsoft SharePoint makkelijk toegankelijk vanaf welk device dan ook en zorgt dat gebruikersbestanden te allen tijde gesynchroniseerd blijven. DataNow zorgt dat IT-teams de volledige controle behouden over de plek waar bestanden worden opgeslagen en biedt granulaire beleidscontrole over de manier waarop data wordt benaderd.

DataNow is ontworpen om eenvoudig te integreren met een bestaande IT-infrastructuur. Zo vermijdt het de noodzaak om voor nieuwe opslag te zorgen, data te migreren of gebruikers op meerdere plaatsen te beheren. Omdat het werkt met wat u al heeft, is inzet eenvoudig en werkt het geen verstoringen in de hand.

Eenvoudige integratie met bestaande opslag

DataNow beheert mobiele bestandstoegang via een virtuele toepassing die zich in enkele minuten laat implementeren. De DataNow-toepassing maakt native verbindingen met bestaande opslaglocaties, directories bij de gebruiker thuis, gedeelde bestanden, Microsoft SharePoint, WebDAV-servers en FTP-servers. DataNow biedt een transparant loket voor al uw bestaande bestanden, ongeacht waar ze zijn opgeslagen, zonder dat er nieuwe opslag hoeft te worden geboden of er data hoeft te worden gemigreerd.
Anywhere data access die door gebruikers wordt omarmd
De virtuele toepassing DataNow werkt samen met een verzameling native applicaties voor Windows, Mac, iOS en Android, alsmede een HTML5 internetinterface. Met DataNow kunt u uw gebruikers eenzelfde soort ervaring op het gebied van bestandssynchronisatie en mobiele toegang geven als die waardoor services als Dropbox voor hen zo’n aantrekkingskracht hebben. Het verschil is dat bestanden worden opgeslagen in uw bestaande infrastructuur, waar ze zowel veilig zijn als voldoen aan uw bedrijfs- en branche-eigen opslagvereisten. Het resultaat zijn blije en productieve gebruikers zonder in te leveren op de veiligheid.
End-to-end beveiliging
Met DataNow zorgt u ervoor dat uw bestanden veilig blijven zonder dat uw gebruikers zich het hoofd hoeven te breken over VPN. Alle data is beveiligd met 256-bit AES-versleuteling op het moment dat ze worden overgedragen tussen de client-services en de DataNow-toepassing in uw datacenter. Bestanden die gebruikers naar hun tablet- en smartphoneapparatuur downloaden worden eveneens op het apparaat versleuteld en kunnen on-demand worden gewist door een administrator of automatisch op basis van contextgebonden factoren als tijdslimieten, meerdere mislukte verificatiepogingen en een jailbreak/root-compromise op een device.
Consumerization omarmen zonder complexiteit of risico
Controlemechanismen voor granulaire toegang tot mobiele gegevens
DataNow laat zich eenvoudig integreren in uw bestaande Active Directory-omgeving ten behoeve van gebruikersbeheer -en verificatie. DataNow respecteert en versterkt uw bestaande controlemechanismen voor bestandstoegang en voegt tevens een uitgebreide set beleidselementen voor toegang tot mobiele data toe, die de unieke uitdagingen aangaan, zoals die door mobiele apparatuur worden gepresenteerd.
 
Geen verstoring van bestaande bedrijfsprocessen
Omdat DataNow de mobiele toegang tot uw bestaande bestanden vereenvoudigt, kunnen gebruikers dezelfde bestanden ook via de traditionele methodes blijven benaderen, zoals gemapte drives, SharePoint/WebDAV-internetinterfaces en FTP-clients. U kunt gebruikers nieuwe wegen laten bewandelen om productief te zijn zonder bestaande bedrijfsprocessen te verstoren.
 
Eenvoudig en efficiënt delen binnen een team
DataNow verandert weinig gebruikte file servers in flexibele stations voor samenwerking in een team, waar gebruikers productief mee kunnen werken vanaf een pc, Mac, tablet of smartphone. Gebruikers kunnen meer gedaan krijgen zonder voortdurend gevoelige bestanden te versturen per e-mail of via onveilige cloudservices.
 
Flexibele, opslagonafhankelijke benadering
DataNow is ontworpen voor het snel realiseren van veilige mobiele toegangsmogelijkheden zonder een eigen opslagmodel op te leggen. Het werkt met wat u heeft, terwijl het tegelijkertijd de flexibiliteit handhaaft om op termijn nieuwe benaderingen als publieke cloudopslag te omarmen, en wel op uw voorwaarden.

 

Belangrijke eigenschappen DataNow
 • Eenvoudige en veilige toegang tot, synchronisatie en delen van bedrijfsbestanden vanaf welk device dan ook, waaronder Windows, Mac, iOS, Android en het internet.
 • Integreert naadloos met Microsoft Active Directory en met bestaande opslaglocaties van een bedrijf, zoals file servers, Microsoft SharePoint, WebDAV, FTP, en cloudopslag.
 • Beleidscontrole voor granulaire bestandstoegang.
 • 256-bits AES-versleuteling van gegevens: zowel onderweg als opgeslagen op mobiele apparatuur.
 • Eenvoudig en efficiënt delen binnen een team.
 • Consumentachtige gebruikerservaring voor meer productiviteit.
 • Snelle inzet zonder dat er nieuwe opslag vereist is.
 • Geen noodzaak data te migreren, zodat complexiteit en verstoring wordt vermeden.
 • End-to-end databeveiliging.
 • Betere governance en compliance.
 • Toekomstbestendig als er wijzigingen in de opslag nodig zijn.
Proof of Concept DataNow
DataNow biedt u de oplossing om datatoegang op een veilige, gecontroleerde manier te ontsluiten naar mobiele apparaten. DataNow combineert het gebruiksgemak van consumentenoplossingen voor het delen en synchroniseren van data met de strenge voorwaarden op het gebied van beleid en beveiliging die voor ICT vereist zijn.
 
Ervaar nu zelf in drie weken tijd de voordelen van Ivanti DataNow middels onze Proof of Concept Ivanti DataNow.

 

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.