Lakeside Systrack: meer inzicht, tevreden gebruikers

Veel ICT-organisaties staan onder constante druk om op rendabele wijze een optimale en constante eindgebruikerservaring te leveren en te garanderen. Om dit én een productiviteitswinst te realiseren, door beter beheer en optimalisatie, is vaak een dieper inzicht benodigd in de gebruikersomgeving. 

Lakeside SysTrack verschaft u dit inzicht.

 

Verbeterde gebruikerservaring

Zonder de juiste en relevante informatie bent u niet in staat om te doorgronden welke veranderingen er moeten worden aangebracht in het beheer van uw ICT-infrastructuur voor het optimaliseren en maximaliseren van de gebruikerservaring. Statistieken van systeeminformatie zijn niet voldoende voor het effectief beheer van virtuele en hybride omgevingen. Hiervoor is er veelal informatie nodig op gebruikers- en applicatieniveau binnen deze virtuele omgevingen.

Snelle inzichten

Lakeside Software is marktleider voor IT Business Intelligence op het gebied van Big Data voor End User Computing. Lakeside biedt organisaties de middelen om te innoveren en te versnellen door het verschaffen van essentiële inzichten voor ICT-beslissingen door middel van de SysTrack software oplossing. Betere informatie omtrent uw gebruikers, stelt u in staat tot het eenvoudig verkrijgen van een beter en dieper inzicht in het gebruik en besteding van de ICT-middelen. Door het beschikken over deze direct bruikbare actuele informatie kan men snel en efficiënt beslissingen nemen. Dat is Empowered IT.

Toepassingsmogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden met behulp van SysTrack zijn legio, denk bijvoorbeeld aan: desktopvirtualisatie, Windows Server migraties, charge back mogelijkheden, alsmede het monitoren van uw volledige Server Based Computing omgeving. Dit zijn slechts enkele van de vele klantvoorbeelden waarbij SysTrack reeds met positief resultaat voor is ingezet.

Lakeside SysTrack in het kort

Eenvoud - Eén bron voor het kwantificeren van de prestaties van hardware, software en diensten van de bestaande heterogene infrastructuur. 

 

Gebruiksvriendelijk - Eenvoudig te interpreteren interfaces en rapporten.

Productiviteitsverhoging - Door minder downtime en een verbeterde gebruikerservaring.

ICT-Partners is geregistreerd Gold partner van Lakeside

Proof of Concept Lakeside SysTrack
Bent u benieuwd naar hoe Lakeside SysTrack uw eindgebruikerservaring naar een hoger niveau kan tillen? 
 
Middels onze Proof of Concept Lakeside SysTrack kunt u in zes weken tijd de voordelen ervaren in uw eigen omgeving.

 

Gratis whitepaper

Download de gratis whitepaper Big Data for End-User Computing.

Wilt u meer weten over het benutten van big data-kansen op het gebied van ‘End User Computing’ en de wijze waarop Lakeside SysTrack technologie daarvoor ingezet kan worden? Download dan deze whitepaper.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.