Ontdek de kracht van Nutanix

Data opslaan hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met Nutanix servers bouwt u binnen een dag uw eigen virtuele datacenter. U bespaart kosten en heeft opslagcapaciteit die meegroeit met uw behoeften. Vertrouwelijke gegevens zijn veilig opgeslagen en eenvoudig te benaderen via alle soorten applicaties. En dat zonder vergaande kennis van SAN en NAS.

Virtueel datacenter

Hoe uitgebreider de datatoepassingen binnen uw organisatie worden, hoe meer druk op een SAN platform komt te staan. En met meer druk ontstaan ook meer uitdagingen. Hoe slaat u bijvoorbeeld alle data efficiënt en veilig op? En hoe zorgt u ervoor dat alle toepassingen soepel met elkaar communiceren? Steeds meer organisaties kiezen daarom voor een virtueel datacenter.

Waarom Nutanix?

Nutanix is onze partner bij het bouwen en realiseren van een virtueel datacenter voor onze klanten. Nutanix voegt zowel virtuele applicaties en servers als storagebeheer samen in één server, waardoor andere netwerken overbodig worden. Dit maakt het opslaan van data en (server)virtualisatie een stuk eenvoudiger en voorkomt een onnodig complexe netwerkarchitectuur.

Belangrijke bedrijfsinformatie schermt u eenvoudig en veilig af in een private cloud omgeving. Denk bijvoorbeeld aan applicaties als Microsoft SQL, SharePoint of Exchange. Dit maakt Nutanix uitermate geschikt voor grootschalige virtuele desktop-initiatieven (VDI) en big data projecten. De eenvoudige oplossing van Nutanix is kostenefficiënt, flexibel en schaalbaar. En dat past perfect bij onze ambitie om organisaties te voorzien van slimme technische oplossingen die de dagelijkse werkdruk verlichten.

Bewezen technologie

De vooruitstrevende technologie van Nutanix zorgt ervoor dat uw virtuele datacenter niet alleen efficiënt werkt, maar ook meeschaalt met uw behoeftes. Als uw organisatie groeit, dan groeit uw datacenter mee. Dit is mogelijk door de innovatieve toepassing van het storage, server en compute platform dat Nutanix aanbiedt. Dit is geïnspireerd op de techniek die o.a. wordt gebruikt door Facebook, Google en Amazon. Deze bewezen techniek voor omvangrijke platformen is nu ook beschikbaar voor uw organisatie.

Nutanix in het kort

Snel - Nutanix servers zijn binnen een dag operationeel en ook uw applicaties werken een stuk sneller dankzij de lokale SSD opslag.

Simpel - Nutanix is eenvoudig te beheren. Ook zonder diepgaande kennis kunt u het beheer en onderhoud zelf uitvoeren. 

Schaalbaar - Nutanix werkt met modulaire bouwstenen. Dit betekent dat u klein kunt beginnen en uitbreiden wanneer dit nodig is.

Flexibel - Alle virtuele desktops en apps kunnen worden gekoppeld aan het systeem. Hierdoor heeft u op elke computer, tablet en smartphone toegang tot precies dezelfde applicaties en programma’s als op de desktop van uw kantoor. U kunt met dezelfde bestanden aan de slag en in dezelfde database werken. De gegevens zijn op beveiligde servers opgeslagen en alleen u kunt erbij.

Betaalbaar - Doordat u met kleine stappen kunt groeien, blijft de financiële investering beperkt. Ook bespaart u op stroom- en beheerkosten. Dat maakt Nutanix zeer betaalbaar.

Deskundig - Nutanix bevat vooruitstrevend virtualisatie- en storage technologie. 

Nutanix

ICT-Partners is geregistreerd Elite partner van Nutanix
Server virtualisatie

De explosie van gevirtualiseerde workloads, zoals databases, netwerkdiensten en samenwerkingstoepassingen vraagt steeds meer van uw datacenter. Traditionele infrastructuren zijn hier vaak onvoldoende op ingespeeld, gezien de complexe uitbreiding van serverhardware en het onvermogen om te schalen wanneer de business hierom vraagt. Nutanix biedt de oplossing! 

Ervaar nu zelf in drie weken tijd de voordelen van Nutanix als oplossing voor servervirtualisatie middels onze Proof of Concept Servervirtualisatie.

VDI

VDI (Virtual Desktop Infrastructure) is een steeds vaker toegepast werkplekconcept. ICT-organisaties welke gebruik maken van een traditionele infrastructuur met gescheiden storage en compute (servers) lopen vaak tegen uitdagingen aan als complexiteit, performanceproblemen en gefragmenteerd beheer. Met de implementatie van een hyperconverged oplossing van Nutanix behoren deze uitdagingen tot het verleden.

Ervaar nu zelf in drie weken tijd de voordelen van Nutanix als oplossing voor VDI middels onze Proof of Concept VDI.

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Met ruim 100 consultants zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van complexe vraagstukken rondom werkplek, datacenter en beheer van uw ICT.


Ga naar onze nieuwe website.
Vanaf maart gaan wij verder onder de naam NEXXT. Ga naar onze nieuwe website.